Vakantiehuizen Oostenrijk

Direkt online zoeken en boeken bij onze partner Belvilla

vakantiehuizen Oostenrijk bij Euro Relais

Vakantiehuizen Oostenrijk online zoeken en boekenHomepage

  • Eigenaar van een vakantiehuis? Ruil uw link met ons van uw vakantiehuis Oostenrijk en krijg gratis een vermelding! Klik hier: Link ruilen vakantiehuis.

Vakantiehuizen in Oostenrijk

Oostenrijk, zowel in de zomer als in de winter een perfect vakantieland! In de winter ligt er dikke pak sneeuw op het dak van uw vakantiehuisje en in de zomer liggen de vakantiewoningen en chalets op prachtig groene bergweiden. Typisch is de zee van ruimte óm veel vakantiewoningen in Oostenrijk, wat zeker voor gezinnen met kinderen ideaal is.

Vakantiehuizen in de zomer

Oostenrijk biedt de vakantieganger prachtige uitgerekte landschappen, met weiden, bossen, meren, afgewisseld door bergen en gletschergebieden. Overal kunt u heerlijk wandelen. Neem uw fietsen mee naar uw vakantiehuisje, want er zijn schitterende tochten te maken, bijvoorbeeld de 'Donauroute', een fietsroute langs de oevers van de Donau. Wilt u wat van de geschiedenis proeven, dan is een bezoek aan Wenen een 'must'. Bezoek hier Schloss Schönbrunn, Paleis Hofburg, de Spaanse Rijschool, het Prater of een Opera!

Winterse vakantiewoningen, skichalets en luxe huisjes aan de skipiste

Maar Oostenrijk is natuurlijk ook bekend door haar perfecte skigebieden en de gezellige après-ski. Naast de Oostenrijkse 'gemütlichkeit' biedt dit land een zeer grote keuze aan wintersport accommodaties in gebieden en hierdoor "voor ieder wat wils": enorme ski-resorts met alle faciliteiten tegenover authentieke bergdorpjes. Ski- en snowboardfanaten kunnen terecht in enorme aansluitende skigebieden, terwijl er ook voor niet-skiers voldoende te doen is: sleetochten, sneeuwschoen-tochten en prachtige wandelingen door het winterlandschap. Ook de vakantiewoningen zijn divers: van een gezellig, houten chalet tot luxueuze appartementen in resorts.

skichalets oostenrijk   chalets aan de skipiste   wintersport vakantiehuizen
Wilt u een link ruilen met ons? Dat kan! Stuur even een en wij plaatsen uw link gratis op deze pagina mits u onze link ook geplaatst heeft. Onze link met tekst kunt u in code kopiëren door de onderstaande tekst in het tekstvak te kopiëren.

Hier verschijnt binnenkort de mogelijkheid om u als organisatie Oostenrijkse vakantiehuis eigenaren te werven.
 

Andere landen met berichten voor uw zoektocht naar een geschikt vakantiehuis:

SPANJE BELGIE FRANKRIJK ITALIE NEDERLAND DUITSLAND OVERIGE LANDEN

Zoekt u vakantiehuizen in Oostenrijk ? Plaats hier uw bericht of klik hier!