Huis met zwembad in Zuid Frankrijk - vakantiehuizen frankrijk


[ Home ] [ Berichtenbord Frankrijk ] [ Vakantiehuizen Frankrijk online reserveren ]

Bericht geplaatst door Jan Nijsten (84.30.40.171) op 31 Juli, 2011:

Etage van landhuis met eigen opgang in de prachtige natuur van het departement Gard voor max 8 pers. Bij dorpje Bagard, tussen Alès en Nimes, aan de rand van de prachtige Cevennen. Gelegen op 1e verdieping: grote woonkamer (tv, stereo, enz.), aparte keuken met alle app., 3 slaapkamers en afzonderlijke badkamer en idem toilet. Eigen terras met mooi uitzicht op landelijke omgeving. Zéér grote tuin met privé zwembad en kinderspeelplaats. BBQ enz. op terras aanwezig.
In de directe omgeving aan de rand van de bergen van de Cevennes liggen mooie plaatsen als Nimes (arena, festivals), Uzès (snoepmuseum), Anduze (bamboebos, pottenbakkerijen), St Jean du Gard, Lussan en het beroemde Pont du Gard. Vlakbij is er een groot park met vele watersportmogelijkheden. Iets verder weg: Avignon, Montpellier en de stranden van de Midd. Zee.
Voor liefhebbers van natuur en heel geschikt voor gezinsvakanties. Geweldige wandelingen en fietstochten.
Prijzen p.w. zijn all in, m.u.v. beddengoed: € 600 – 975,-. Nog div periodes vrij : 20 – 28 aug / 4 – 17 sept en na 24 sept.Tip! Voor de mooiste vakantiehuizen in Frankrijk kunt u ook online boeken bij Euro Relais.

Klik hier om online te boeken! Ook voor uw lastminute vakantiewoning.

vakantiehuizen frankrijk

NEDERLAND SPANJEBELGIE ITALIEOOSTENRIJKDUITSLAND OVERIGE LANDEN

vakantiehuizen frankrijk