vrijsta. 2p. vakantiehuis bij Cannes met mooi uitzicht, zwemmen in meer - vakantiehuizen frankrijk


[ Home ] [ Berichtenbord Frankrijk ] [ Vakantiehuizen Frankrijk online reserveren ]

Bericht geplaatst door Albert Wilma Zwart (95.36.10.154) op 26 Januari, 2011:

Sinds 2005 verhuren wij ons geheel gerestaureerde cabanon. Een cabanon is een oud huisje wat de boeren vroeger op het land gebruikten. Vandaar de naam...
Nu staat onze cabanon in de bewoonde wereld, in onze voortuin van ca. 2000 m2. Het vakantiehuis staat vrij en heeft rondom een schitterend uitzicht, één zijde op Montauroux en de andere op het dorp Callian. Gelegen in de Provence / Cote d'Azur, Zuid Frankrijk.

Het vrijstaand vakantiehuisje ligt gelegen bij het rustige dorpje Montauroux. Het centrum is op loopafstand. Zomers wordt er veel georganiseerd op het 'grote' plein, zoals een gitaren- of jazz festival.
Montauroux is zeer centraal gelegen. Met bijvoorbeeld 10 min. rijden van het prachtige meer 'Lac du St. Cassien' , 15 min. van Fréjus en Fayence, 25 min. van Cannes, 30 min. van Grasse en 45 min. van Nice.

Het huisje is gezellig ingericht met goede meubels. U kunt van de franse zon genieten op de 3 terrassen en in onze voortuin. U zult geen last van ons hebben, aangezien wij aan de achterzijde van ons eigen huis leven.

Uw wijntje staat al klaar. Nu u nog!

Voor meer informatie en beschikbaarheid bekijk onze vernieuwde Nederlandse website LeCabanon.Tip! Voor de mooiste vakantiehuizen in Frankrijk kunt u ook online boeken bij Euro Relais.

Klik hier om online te boeken! Ook voor uw lastminute vakantiewoning.

vakantiehuizen frankrijk

NEDERLAND SPANJEBELGIE ITALIEOOSTENRIJKDUITSLAND OVERIGE LANDEN

vakantiehuizen frankrijk