Vakantie Durbuy, Ardennen, beschikbaar t/m 24 december en div. data 2010 - vakantiehuizen belgie


[ Home ] [ Berichtenbord Belgie ] [ Vakantiehuizen Belgie online reserveren ]

Bericht geplaatst door fam. Hendriks (85.150.164.148) op 30 November, 2009:

Boek nu een last minute vakantie in de Ardennen !!!!!!!!!!!!!
Vanaf 28 november is Durbuy in kerstsfeer met prachtige versiering, kerstmarkt en overdekte ijsbaan!!!!!

Onze bungalow staat op een vakantiepark 2 km buiten Durbuy. U verblijft op zeer korte afstand van het centrum van het park. Het chalet heeft een schitterend uitzicht en een zeer ruim balkon.
In de bungalow vindt u een flatscreen tv, dvd speler en stereo installatie met bijbehorende dvd's en muziek cd's. Maakt u ook gerust gebruik van de boeken, strips en spelletjes die in de bungalow staan.
Ook de keuken is van diverse gemakken voorzien, zoals koffiezetter, senseo, combimagnetron, koelkast en 4 pitsgasfornuis.

U kunt van alle faciliteiten op het park gebruik maken zoals restaurant, winkel, friterie, binnenzwembad, speeltuin, voetbalveld, tennisbaan, basketbalveld. In het restaurant en op het terras hiervan is gratis internet met uw laptop beschikbaar. Ook staat er in het restaurant een pc voor algemeen gebruik,

Het personeel op het park spreekt perfect nederlands. Het park is een prima uitvalsbasis voor dagtrips in de omgeving ( Durbuy, Hotton, Bastonge, Spa, Remouchamps, Roche en Malmedy). Het gebied is rijk aan sportieve recreatiemogelijkheden zoals, raften, kanoën, abseilen, mountainbiken ( ook te huur op het park) In de winter zijn er ook langlauf mogelijkheden ( indien er sneeuw ligt uiteraard)
Ook voor kinderen is er voldoende te doen. In de vakantie is er een animatieprogramma en het pretpark Plopsaland ligt op rij-afstand.

De bungalow is in januari ook nog diverse data vrij !!!!!



Tip! Voor de mooiste vakantiehuizen in Belgie kunt u ook online boeken bij Belvilla.

Klik hier om online te boeken! Ook voor uw lastminute vakantiewoning.

vakantiehuizen belgie

NEDERLAND SPANJEFRANKRIJK ITALIEOOSTENRIJKDUITSLAND OVERIGE LANDEN

vakantiehuizen belgie